ZAGLAVLJE GORNJE NASLOVNE za decu i odrasle

Ekološki časopis za decu ČUVARI RAVNICE“ (www.cuvariravnice.org.rs)  je namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta i njihovim roditeljima.

 

Časopis „ČUVARI RAVNICE“ (www.cuvariravnice.org.rs), koji izlazi od 2013. godine, je namenjen deci osnovnoškolskog uzrasta. Časopis ima za cilj da svojim čitaocima usadi ljubav i interesovanje za prirodu i podstakne ih da se aktivnije uključe u zaštitu životne sredine kroz razne aktivnosti.

Izdavač časopisa je ekološko udruženje građana „Zeleno pitanje“ koje postoji od 2002. godine.

Svako izdanje je prepuno neverovatnih činjenica, zanimljivih fotografija, ilustracija i edukativnih članaka koji pomažu deci da razviju dublje razumevanje prirode.

Časopis „ČUVARI RAVNICE“ će sigurno inspirisati svako dete da stvori pozitivan odnos prema prirodi i životnoj sredini kroz članke o svetu životinja i raznim ekološkim temama, kroz igre, aktivnosti, zagonetke, poeziju, konkurse, priče i zanimljive vesti i informacije.

Svi sadržaji u časopisu „ČUVARI RAVNICE“ su kreirani imajući na umu značaj prirode i životne sredine, kao i činjenicu da se ekološka svest najbolje razvija u mladosti.

Pomozite svom detetu da zavoli prirodu i životinje tako što ćete mu omogućiti čitanje ove ekološki svesne i obrazovne publikacije.

U časopisu, pored dece, uživaju i roditelji i oni zajedno svoju ljubav prema prirodi i brigu u životnoj sredini prenose i na svoju okolinu.

Vaše dete će sticati znanje i zabavljati se imajući časopis „ČUVARI RAVNICE“u svojim rukama.

 

Pravna i fizička lica donacijom 800,00 dinara pomažu rad ekološkog udruženja gra|ana ZELENO PITANJE i štampanje časopisa „ČUVARI RAVNICE.

Uplatom donacije postajete član KLUBA PRIJATELJA "ČUVARA RAVNICE" i dobijajate kao član četiri broja ekološkog časopisa za decu „Čuvari ravnice“ i druga izdanja koja se eventualnu budu štampala u okviru raznih projekata tokom narednih 12 meseci od uplate donacije.

 

 

POPUNJAVANJE UPLATNICE ZA DONACIJU

 

UPLATILAC: Ime, prezime (firma), ulica, broj, poštanski broj, mesto

SVRHA UPLATE: DONACIJA

PRIMALAC UPLATE: EKOLOŠKO UDRUŽENJE “ZELENO PITANJE, Novi Sad

IZNOS: 800,00

ŽIRO RAČUN: 160-330401-19

POZIV NA BROJ: Datum uplate

 

uplatnica ZELENO PITANJE donacija

 

UPLATNICU POŠALJITE, SKENIRANU ILI FOTOGRAFISANU, na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zajedno sa adresom na koju da se šalju izdanja i časopis.

 

INFORMACIJE o časopisu možete dobiti na broj telefona 064 819 54 72 ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

„ĆUVARI RAVNICE“, EKOLOŠKI ČASOPIS ZA DECU, KOJI ČITAJU I ODRASLI, MOŽETE DA KUPITE NA KIOSCIMA U VOJVODINI.