ZAGLAVLJE NASLOVNE

U subotu, 25. avgusta 2018. godine, sa početkom u  10 sati počinje Goranski Eko Kamp za DRVOLjUBE pod nazivom "Čarobni svet šume".

 

To je poslednji ovogodišnji Goranski Eko Kamp u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada. Ovi tematski kampovi sa bogatim edukativnim i rekreativnim sadržajem namenjeni su deci od 6 do 12 godina sa područja cele zemlje.

Drvoljubi će u ovoj nesvakidašnjoj avanturi zaviriti u čarobni svet šume Fruške gore. Istražiće različite tipove terena i njihove stanovnike, upoznaće se sa drvenastim i zeljastim vrstama našeg područja, a neke će čak i probati, otkriće koja su to osnovna pravila tokom boravka u prirodi.

Tokom kampa boraviće u "Ekološkom centru Radulovački" koji pruža odlične uslove za edukaciju dece.

Program kampa će voditi stručni saradnik Pokreta gorana za oblast pejzažne arhitekture Igor Đorđević, a kamp lideri će biti dugogodišnji saradnici Pokreta gorana koje imaju iskustva u radu sa decom navedenog uzrasta - Jovana Lazić i Miloš Jovanović.

 

drvoljub kamp

Program je podržao Grad Novi Sad – Gradska uprava za zaštitu životne sredine.

Nakon ovog kampa, očekuju nas edukativne i kreativne radionice, sa različitim temama, pod nazivom "Sasvim prirodna subota" - Goroljubi, za decu uzrasta od 6 do 10 godina, koje će se održavati svake subote na različitim lokacijama u Novom Sadu.

 

Pokret gorana Novog Sada

Novi Sad Environmental Movement

Sutjeska 2, Novi Sad

Srbija

tel: +38121 451 788

web: www.pokretgorana.org.rs

mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.